SMINK@HOME MENU

SMINK@HOME MENU | Restaurant Jan Smink Wolvega

SMINK@HOME MENU

SMINK@HOME MENU 1080 1080 Jan Smink

Het zal u vast niet ontgaan zijn dat de regering gisteren heeft besloten om alle restaurants te sluiten tot en met 6 april 2020. Vanwege het coronavirus kunt u de komende periode daarom helaas niet uit eten bij uw favoriete restaurant.

Restaurant Smink wil gasten thuis laten genieten van onze gerechten. Dat doen wij door het π—¦π— π—œπ—‘π—ž@π—›π—’π— π—˜ π— π—˜π—‘π—¨ online aan u aan te bieden via onze website. Op dit moment wordt er nog hard gewerkt aan het opzetten van een webshop waar u de menu’s kunt bestellen. De verwachting is dat deze a.s. donderdag klaar zal zijn. Houd hiervoor onze socials in de gaten voor details.

Naast het bestellen van een π—¦π— π—œπ—‘π—ž@π—›π—’π— π—˜ π— π—˜π—‘π—¨ kunt u ons in deze onzekere periode ook helpen en steunen door het kopen van een π—–π—”π——π—˜π—”π—¨π—•π—’π—‘. Dat kan heel eenvoudig via onze website. Ga naar: www.jansmink.com/restaurant en scroll door naar beneden tot aan: ‘Cadeaubon’.

Via het formulier op onze website vult u uw gegevens in, inclusief uw gewenste selectie. Vervolgens ontvangt u een e-mailbericht met betalingsgegevens. Na betaling ontvangt u de cadeaubon(nen) thuis per post.