Restaurant Smink

Restaurant Smink vindt u in Wolvega. Hier kook ik volgens de Smink-stijl een menu op hoog niveau, met veel lef en met een grote dosis beleving. Ik kook met de producten waarmee ik als boerenzoon ben opgegroeid, de liefde voor Friesland spat van het bord. Samen met mijn brigade zorg ik voor een unieke Friese gastronomische ervaring.

Restaurant Smink is geopend voor diner van dinsdag tot en met zaterdag en voor lunch op afspraak. Zo nu en dan ook extra geopend op zondagen, maar houd hiervoor onze website in de gaten. Het nieuwe tijdslot is vrijgegeven tot eind december. In ons restaurant houden wij ons aan de laatste richtlijnen gesteld vanuit het RIVM om de gezondheid van u en onze medewerkers te waarborgen.

Wilt u op de hoogte blijven van beschikbare reserveringstijden en nieuws omtrent Restaurant Smink? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Aan tafel

Persoonlijk contact vinden wij belangrijk. Wij bespreken samen met u wat we die avond op het menu hebben staan, hoeveel gangen u wilt eten en wat u daarbij wilt drinken. Vier gangen, acht gangen, wijnen, sappen, bieren , u bepaalt en wij gaan u verrassen. Zie hoe de koks midden in het restaurant aan het werk zijn, beleef de tafelbereidingen en verwonder u over de bijzonder vormgegeven items die u op het bord krijgt uit de 3D-voedselprinter. U zult ervaren dat het eten uit de 3D-printer heerlijk kan smaken.

Smink Surprise

4 gangen € 60
5 gangen € 70

6 gangen € 80
8 gangen € 100

À la carte

Bekijk hier ons menu.

Cadeaubon

Het is ook mogelijk om een cadeaubon te bestellen, vul hieronder uw gegevens en inclusief gewenste selectie. Vervolgens ontvangt u een e-mailbericht met betalingsgegevens, na betaling ontvangt u de cadeaubon thuis per post.

Naam *

E-mail *

Straat *

Postcode *

Woonplaats *

Telefoonnummer *

Cadeaubon op naam van: *

Cadeaubonselectie
Opmerkingen

Vacature! Wij zijn op zoek naar een gedreven gastheer of gastvrouw.

Overnachten

Wolvega ligt in het zuiden van Friesland, op ongeveer een uur rijden van Amsterdam en Utrecht. In de omgeving zijn diverse overnachtingsmogelijkheden variërend van hotels tot b&b’s. U kunt ook kiezen voor een arrangement met het Van der Valk Hotel Wolvega-Heerenveen (op 1,5 kilometer afstand) inclusief haal- en brengservice.