NIEUW! SMINK VIBES+ BIER BLOND & TRIPEL

Smink Vibes+ bier Blond en Tripel Jan Smink Restaurant Smink Wolvega

NIEUW! SMINK VIBES+ BIER BLOND & TRIPEL

NIEUW! SMINK VIBES+ BIER BLOND & TRIPEL 1080 1080 Jan Smink

Donderdag 14 mei 2020 zijn de eerste flesjes SMINK VIBES+ bier gebotteld van Restaurant Smink. Deze gelimiteerde biertjes bevatten creativiteit, lef en de Friese nuchterheid van Jan Smink. Daarmee is het perfect als Foodtruck-bier en vooral bedoeld om samen te proosten!

๐—•๐—Ÿ๐—ข๐—ก๐—— & ๐—ง๐—ฅ๐—œ๐—ฃ๐—˜๐—Ÿ
We hebben twee varianten SMINK VIBES+ bier, namelijk een smaakmakend blond en een klassieke tripel. Smaakmakend blond is geรฏnspireerd op de klassieke Belgische bierstijl met een mooie, goudgele kleur en een stevige, volle schuimkraag. Deze blond smaakt bitterzoet en iets hoppig.
De tripel is een goudblonde, klassieke tripel met een mistige waas en een romige witte schuimkraag. De toevoeging van korianderzaad tijdens het brouwen zorgt voor de licht kruidige tonen.

Dit SMINK VIBES+ bier is het resultaat van een samenwerking tussen Brouwerij Dockum en Restaurant Smink. Ook benieuwd hoe het SMINK VIBES+ bier smaakt? In de webshop van Restaurant Smink is het bier al verkrijgbaar. En het SMINK VIBES+ bier* is nu ook te koop bij Albert Heijn Bijsterbosch in Wolvega en uiteraard ook bij Restaurant Smink in Wolvega.

*Zo lang de voorraad strekt.

โ–ช๏ธ https://www.jansmink.com/at-home-menu/
ย ๐Ÿ“ธ Brrand