NIEUW: SMINK BRUINE BOTERKOEK ๐Ÿช

NIEUW: SMINK BRUINE BOTERKOEK ๐Ÿช

NIEUW: SMINK BRUINE BOTERKOEK ๐Ÿช 750 750 Jan Smink

Vandaag lanceert Jan Smink zijn eigen Smink Bruine Boterkoek in samenwerking met Vondelkoeken.

๐—ฆ๐—บ๐—ถ๐—ป๐—ธ ๐—•๐—ผ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป ๐—•๐—ฟ๐˜‚๐—ถ๐—ป๐—ฒ ๐—•๐—ผ๐˜๐—ฒ๐—ฟ
Smink Boeren Bruine Boter is de beroemde gebrande boter met nootachtige smaak. Deze boter wordt ook wel beurre noisette genoemd en wordt geserveerd en verkocht bij Restaurant Smink. ๐—ฉ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฎ๐—ฎ๐—ด ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฝ๐—ฟ๐—ถ๐—บ๐—ฒ๐˜‚๐—ฟ, want van deze overheerlijke boter is in samenwerking met Vondelkoeken een speciale koek gemaakt, namelijk de ๐—ฆ๐—บ๐—ถ๐—ป๐—ธ ๐—•๐—ฟ๐˜‚๐—ถ๐—ป๐—ฒ ๐—•๐—ผ๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ผ๐—ฒ๐—ธ! Een ware smaakbeleving, een zachte binnenkant met nootachtige smaak en een krokante buitenkant. De Smink Bruine Boterkoek is volgens geheim recept op ambachtelijke wijze gebakken door Vondelkoeken.

๐—ฉ๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—น๐—ธ๐—ผ๐—ฒ๐—ธ๐—ฒ๐—ป
De naam Vondelkoeken dankt zijn naam aan het feit dat bakkerij van Frans Ruhof in de jaren โ€™70 met zijn zaak aan de Joost van den Vondellaan in Deventer zat. Het geheime recept is al die tijd bewaard gebleven, waardoor deze smakelijke koeken jaren later nog steeds met trots gepresenteerd kunnen worden. Inmiddels zet de kleinzoon van Frans, Gijs Ruhof de familietraditie voort. Gijs Ruhof maakte voor Smink de Smink Bruine Boterkoek, ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ธ๐—ผ๐—ฒ๐—ธ ๐˜„๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐—ท๐—ฒ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—น๐—ถ๐—ฒ๐—ณ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ถ๐—ป ๐—ฝ๐—ฟ๐—ผ๐—ฒ๐—ณ๐˜๐ŸคŽ Deze koek is gemaakt met 100% Smink Boeren Bruine Boter, een vleugje tonkabonen, geroosterde hazelnoten, amandelen, appeltjes en kardemom voor een verrassende bite.

๐—ฆ๐—ฎ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ถ๐—ป๐—ด
Ruim 6 jaar geleden werkten Jan Smink en Gijs Ruhof samen bij driesterrenrestaurant De Librije in Zwolle. Het ruim 35 jaar oude recept van Vondelkoeken en de vernieuwende ingrediรซnten van Jan Smink zorgen weer voor ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ด๐—ฒ๐—ต๐—ฒ๐—ฒ๐—น ๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐˜‚๐˜„๐—ฒ ๐—ฉ๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—น๐—ธ๐—ผ๐—ฒ๐—ธ ๐˜€๐—ฒ๐—ป๐˜€๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ.

๐Ÿ“ธ Jan Smink & Gijs Ruhof

De Smink Bruine Boterkoek is te proeven bij Restaurant Smink en verkrijgbaar in de online Smink Shop.