CULINAIRE BINGO

CULINAIRE BINGO

CULINAIRE BINGO 150 150 Jan Smink
▪️ HALLOWEEN BINGO ZATERDAG 31 OKTOBER 2020 RESTAURANT SMINK
Zaterdag 31 oktober 2020 hebben wij speciaal op verzoek van onze gasten, nog één keer onze enige echte culinaire bingo georganiseerd. Deze online bingo was helemaal in het knotsgekke thema HALLOWEEN. Tot vlak voor de start van de livestream op Facebook werden er nog kaarten gekocht. Met als resultaat dat we een record aantal kaarten hebben verkocht. Echt te gek om te ervaren dat er zoveel mensen zijn die ons steunen in deze tijden. Alleen maar liefde daarvoor! Uitzending gemist van de HALLOWEEN BINGO? Kijk hier de uitzending snel terug.
Het muzikale duo Bakker & Niehaus heeft ons de hele avond verrast met fantastische muziek. Geen enkel verzoeknummer was te gek. Niet te vergeten: de techniek was super goed geregeld en werd weer fantastisch begeleid door JP en Marius. Zonder deze toppers was dit evenement niet mogelijk geweest. Helaas was Gaston afwezig vanwege de Corona’s. Daarom was TikTok Tammo zo vriendelijk om Gaston te vervangen voor de extra prijzen rode: ‘Jan met de pan’.

Alle deelnemers aan de culinaire bingo konden kans maken op fantastische culinaire prijzen! Waaronder:
– Jan Smink olijfolie
– Mystery mixpack bier
– Omega 3 VISMENU@HOME
– SMINK@HOME MENU voor 2 personen
– Twee mystery wijnen uit de wijnkelder van Restaurant Smink
– En de hoofdprijs: een volledig verzorgde avond voor 2 personen bij Restaurant Smink

Binnenkort nemen wij contact op met alle prijswinnaars. Zodat de gewonnen prijzen in ontvangst kunnen worden genomen. Alle deelnemers aan deze HALLOWEEN BINGO, ontzettend bedankt voor het meespelen. Graag tot de volgende keer!
📧 restaurant@jansmink.com
📞 0561 728 729
_