SAMENWERKING VAN FRIESE SMAAKMAKERS MET LEF

Jan Smink Beerenburg Weduwe Joustra Restaurant Smink Wolvega

SAMENWERKING VAN FRIESE SMAAKMAKERS MET LEF

SAMENWERKING VAN FRIESE SMAAKMAKERS MET LEF 2560 1707 Jan Smink

▪️ SAMENWERKING VAN FRIESE SMAAKMAKERS MET LEF

Op 21 mei 2021 hadden we een primeur! Want uit de Friese samenwerking van smaakmakers met lef is iets heel moois ontstaan: maar liefst drie smaken Beerenburg van Weduwe Joustra en Jan Smink! Het 150 jaar oude recept van Weduwe Joustra en de vernieuwende ingrediënten van Jan Smink, zorgen voor een geheel nieuwe Beerenburg sensatie.

▪️ 𝗟𝗶𝗺𝗲 𝗟𝗲𝗮𝗳 Een eigenzinnig citronella aroma. Met in de aanzet zachte citrusvruchten opgevolgd door de bekende kruidigheid en pit van de Weduwe. Lekker on the rocks met een schijfje limoen.

▪️ 𝗧𝗼𝗻𝗸𝗮 𝗕𝗼𝗼𝗻 Een beetje vanille, kaneel, amandelen, honing, karamel en kersen vloeit naadloos over in de Weduwe Joustra Beerenburg. Ongezoet en toch zwoel. Uitermate geschikt als digestief.

▪️ 𝗣𝗼𝗶𝘃𝗿𝗲 𝗟𝗼𝗻𝗴 Warm, kruidig en pittig. De ferme eigenschappen van Poivre Long (lange peper) voelen zich heerlijk thuis in de Weduwe Joustra Beerenburg. Een ware traktatie voor de smaakpapillen. Zeer geschikt als aperitief.

De Beerenburg van de smaakmakers met lef zijn verkrijgbaar bij Weduwe Joustra in Sneek, de Pub-up-beershop in Wolvega, de slijterij van Jumbo De Jong Noordwolde in Noordwolde, Slijterij Pinotage in Annen en natuurlijk bij Restaurant Smink. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie via onderstaande gegevens ⤵️

▪️ https://www.jansmink.com/at-home-menu/
📧 restaurant@jansmink.com
📞 0561 728 729
📸 Brrand Wolvega

_
#restaurantsmink #jansmink #beerenburg #weduwejoustra