Friese samenwerking van smaakmakers met lef

Jan Smink Beerenburg Weduwe Joustra Restaurant Smink Wolvega

Friese samenwerking van smaakmakers met lef

Friese samenwerking van smaakmakers met lef 2560 1707 Jan Smink

โ–ช๏ธ ๐—™๐—ฅ๐—œ๐—˜๐—ฆ๐—˜ ๐—ฆ๐—”๐— ๐—˜๐—ก๐—ช๐—˜๐—ฅ๐—œ๐—ก๐—š ๐—ฉ๐—”๐—ก ๐—ฆ๐— ๐—”๐—”๐—ž๐— ๐—”๐—ž๐—˜๐—ฅ๐—ฆ ๐— ๐—˜๐—ง ๐—Ÿ๐—˜๐—™

Op 21 mei 2021 hadden we een primeur! Want uit de Friese samenwerking van smaakmakers met lef is iets heel moois ontstaan: maar liefst drie smaken Beerenburg van Weduwe Joustra en Jan Smink! Het 150 jaar oude recept van Weduwe Joustra en de vernieuwende ingrediรซnten van Jan Smink, zorgen voor een geheel nieuwe Beerenburg sensatie.

โ–ช๏ธ ๐—Ÿ๐—ถ๐—บ๐—ฒ ๐—Ÿ๐—ฒ๐—ฎ๐—ณ Een eigenzinnig citronella aroma. Met in de aanzet zachte citrusvruchten opgevolgd door de bekende kruidigheid en pit van de Weduwe. Lekker on the rocks met een schijfje limoen.

โ–ช๏ธ ๐—ง๐—ผ๐—ป๐—ธ๐—ฎ ๐—•๐—ผ๐—ผ๐—ป Een beetje vanille, kaneel, amandelen, honing, karamel en kersen vloeit naadloos over in de Weduwe Joustra Beerenburg. Ongezoet en toch zwoel. Uitermate geschikt als digestief.

โ–ช๏ธ ๐—ฃ๐—ผ๐—ถ๐˜ƒ๐—ฟ๐—ฒ ๐—Ÿ๐—ผ๐—ป๐—ด Warm, kruidig en pittig. De ferme eigenschappen van Poivre Long (lange peper) voelen zich heerlijk thuis in de Weduwe Joustra Beerenburg. Een ware traktatie voor de smaakpapillen. Zeer geschikt als aperitief.

De Beerenburg van de smaakmakers met lef zijn verkrijgbaar bij Weduwe Joustra in Sneek, de Pub-up-beershop in Wolvega, de slijterij van Jumbo De Jong Noordwolde in Noordwolde, Slijterij Pinotage in Annen en natuurlijk bij Restaurant Smink. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie via onderstaande gegevens โคต๏ธ

โ–ช๏ธ https://www.jansmink.com/at-home-menu/
๐Ÿ“ง restaurant@jansmink.com
๐Ÿ“ž 0561 728 729
๐Ÿ“ธ Brrand Wolvega

_
#restaurantsmink #jansmink #beerenburg #weduwejoustra