SMINK’S PEPERNOTEN CHALLENGE 🍪

SMINK’S PEPERNOTEN CHALLENGE 🍪

SMINK’S PEPERNOTEN CHALLENGE 🍪 150 150 Jan Smink

▪️ SMINK’S PEPERNOTEN CHALLENGE 🍪

Wij van Restaurant Smink dagen je uit om mee te doen aan onze pepernoten challenge, geschikt voor jong én oud. Niet zomaar een pepernoot, maar een pepernoot op basis van onze  nieuwe 𝗦mink boeren bruine boter. Doe je mee? Bestel dan jouw pepernoten challenge-kit via onze website, in de Smink shop. En maak kans op leuke prijzen*!

Er zijn twee categorieën waar een vijf-koppige jury de punten over gaat verdelen. Te weten: de lekkerste pepernoot, dus de smaak en op originaliteit/creativiteit.

PEPERNOTEN CHALLENGE – KIT
Ontwerp de NEXT LEVEL pepernoot en win bijvoorbeeld een kookworkshop voor je hele klas/jouw team of een volledig verzorgde avond bij Restaurant Smink!* (Goed om te weten: De boeren bruine boter is ook verkrijgbaar bij Jumbo de Jong in Noordwolde).

INHOUD
– Smink boeren bruine boter
– Speculaaskruiden
– Bloem incl. zout
– Melk
– Bakpapier
– Recept

VOORWAARDEN PEPERNOTEN CHALLENGE
– Maak een NEXT LEVEL pepernoot, met als basis het recept uit de challenge-kit en verzin hierbij een ander creatief element. Denk aan smaak, versiering, kortom verras ons!
– Lever 5 pepernoten in op vrijdag 3 of zaterdag 4 december a.s. tussen 11.00 uur-12.00 uur of 20.00 uur-20.30 uur bij Restaurant Smink. De inzendingen worden door een 5-koppige jury beoordeeld op smaak en op originaliteit/creativiteit. Uiteindelijk zal op zondag 5 december a.s. bekend worden gemaakt wie de winnaar is van onze pepernoten challenge!
– Deel (indien mogelijk) het resultaat met ons op social media en tag ons: @restaurantsmink.

AFHALEN / VERZENDEN
De pepernoten challenge-kit kan bij Restaurant Smink afgehaald worden van woensdag t/m zaterdag tussen 11.00 uur-12.00 uur en tussen 20.00 uur-20.30 uur (in het opmerkingenveld kan het afhaalmoment aangegeven worden). Daarnaast kan de kit ook verzonden worden, met €10,00 verzendkosten.

▪️ https://www.jansmink.com/at-home-menu/
📧 restaurant@jansmink.com
📞 0561 728 729

*De te winnen prijzen zijn onder voorbehoud i.v.m. corona-maatregelen.