Food & More

Jan Smink is naast restaurateur in zijn eigen restaurant ook privé chef-kok, freelance chef, culinair adviseur en gastspreker. Daarnaast is hij beschikbaar voor catering & events, foodstyling, productontwikkeling, demo’s (ook met de 3D-voedselprinter) en workshops.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact op met Jan.

Freelance chef en adviseur

Heeft u tijdelijk tekort aan koks in de keuken, wilt u hulp bij het samenstellen van een nieuwe menukaart of bent u op zoek naar adviezen en inspiratie? Ik ondersteun graag als meewerkende chef en adviseur.

Privé chef-kok

Ik verzorg uw lunch, (walking) diner of exquise hapjes bij u thuis, uw bedrijf of op locatie. Vraag naar de mogelijkheden.

Catering & Events

Ik verzorg kleine en grote caterings op elke gewenste locatie. Wilt u een event, bruiloft of personeelsfeest organiseren en heeft u hulp of inspiratie nodig? Bezoek Catering Smink voor meer informatie.

Foodstyling Jan Smink

Foodstyling

Ik breng uw gerechten voor fotoshoots, social media, websites en andere communicatiemiddelen prachtig voor het voetlicht door middel van foodstyling. Interesse in het perfecte plaatje? Informeer hier naar de mogelijkheden.

Product-
ontwikkeling en
gastspreker

Als productontwikkelaar en gastspreker deel ik mijn kennis en lever ik creatieve ideeën en culinaire inspiratie.

Jan Smink 3D foodprinting

Demo’s & Workshops

 

Ik breng mijn kennis graag over tijdens kookdemonstraties, masterclasses, culinaire workshops en gastlessen op beurzen, bij bedrijven, op scholen, bij u thuis en op andere locaties. Ook voor demo’s met de 3D-voedselprinter kunt u contact met mij opnemen.