Food & more

Privé chefkok

Een diner, walking diner of amuses op welke locatie dan ook. Bij u op het werk of aan huis alles is mogelijk. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Freelance chef

Heeft u tijdelijk tekort aan personeel in de keuken, wilt u een nieuwe menu kaart en bent u op zoek naar inspiratie? Neem contact op via het contact formulier voor meer informatie.

Catering & events

Ik kan diverse vormen van catering voor u verzorgen, bij u thuis of op het werk of een locatie naar keuze. Wilt u een event organiseren, bruiloft of een personeelsfeest? Het kan allemaal!

 

Foodtruck

Wilt u gebruik maken van een foodtruck, green eggs of een grote smoker op aanhanger? Vraag naar de mogelijkheden, u kunt deze huren met of zonder personeel.

Foodstyling

Bent u op zoek naar een perfect gestyled gerecht voor in een magazine, tijdschrift of website? Dit kan ik voor u realiseren.

 

Productontwikkeling

Bent u op zoek naar creatieve ideeën, culinaire inspiratie voor productontwikkeling in welke sector dan ook? Hierbij kan ik u helpen en inspireren.

 

Demo & workshops

Een kookdemonstratie of culinaire workshop organiseren? Dit kan ik verzorgen in uw bedrijf, op school, bij u thuis of een locatie naar keuze. Vraag vrijblijvend een offerte aan.