Angus

Fermenta Angus zijn koeien die ik zelf groot heb gebracht op de boerderij van mijn ouders.

De koeien hebben een speciale voeding gehad, ze zijn groot gebracht met gevitaliseerd water, gefermenteerd hooi, gewoon hooi, gefermenteerde zaden en granen, gras, wilde kruiden en een gefermenteerd kruiden extract (FKE).
Dieren die gevitaliseerd water drinken, in combinatie met de juiste voedingsstoffen, hebben een hogere natuurlijke weerstand dan dieren die dit niet krijgen. Hierdoor hebben ze in de regel geen medicatie nodig. Dit heeft een positieve invloed op hun welzijn en daarmee ook op onze gezondheid.

FKE is een voedingssupplement voor alle dierensoorten. Het bevordert de eetlust van de dieren en zorgt ervoor dat de dieren een betere micro-flora krijgen. Dit heeft een positieve werking op de darmflora en de gezondheid van het dier.
Uit onderzoek blijkt tevens dat bij dieren die FKE voedingssupplementen krijgen meer positieve micro-organismen in de mest te vinden zijn. Deze micro-flora heeft in de mest als voordeel dat deze beter fermenteert en dat rottingsprocessen (ammoniakvorming) worden voorkomen.

Heeft u interesse in het vlees neem dan contact op via email of het contactformulier.

Voor meer informatie klik hier voor de folder

Voor recepten met het Fermenta vlees kunt u op onderstaande links kijken

Schenkel (ossobucco)

Hamburger

Ribeye~tournedos~entrecote~biefstuk